مشاوره حقوقی رایگان - زمان ارسال لایحه

سلام دادگاه برای اختلاف ملکی تاریخ1402/8/20وقت نظارت داده ولی در ابلاغیه تاریخ رسیدگی 1402/9/28 هست آیا من باید تا قبل از وقت نظارت لایحه خودم رو به دادگاه بدم یا اینکه تا روز رسیدگی یعنی 1402/8/28 وقت دارم؟ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تا روز رسیدگی وقت دارید ولی هر چه زودتر اینکار را انجام دهید بهتر هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام وقت نظارت برای امور مربوط به شعبه است شما می‌توانید تا روز رسیدگی لایحه ارسال کنید