مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه دادگاه

سلام بنده سال 98 یک واحد آپارتمان مسکن مهر بلوک دو واحد سه خریداری نمودم و پس از دردسرهای زیاد سال 1400 موفق به تقسیط شدم و 16 قسط هم واریز نموده ام .
تا چند هفته پیش همه چی خوب پیش میرفت که خبردار شدم یک نفرآقا ادعای مالک بودن واحد بنده را دارد پس از پیگیری از اداره راه و شهرسازی متوجه شدم رای دادگاه و اجراییه به تاریخ 98 و بلوک یک واحد سه میباشد وربطی به به واحد بنده که در بلوک دو میباشد ندارد ولی ایشان ادعا میکند مامور دادگاه واحد بنده را به ایشان تحویل داده است در حالی که بلوک با هم فرق دارن و دادگاه از بنده مدارک خواسته بنده هم کپی مدارک دادم ولی نمیدانم چرا دادگاه ول کن بنده نیست و واحد بنده چه ربطی به رای دادگاه دارد ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

شما تمکین به رای نکنید و اگر مزاحمتی ایجاد کرد به110 تماس بگیرید صورتجلسه کن

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید مدارک و حکم دادگاه که نفع وی صادر شده را بگیری و با مدارک خودت به یک وکیل حضوری ارایه دهید اینحوری به نتیجه نمی رسی