مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات ملک

سلام . خسته نباشید . بنده در ساختمانی زندگی میکنم به مساحت زمین 180 متر در سه طبقه با همکف و بدون پارکینگ .طبقه همکف مسکونی بوده وزیر بنا مفید طبق سند 96 متر است و 70 متر حیاط جنوبی در دسترس طبقه همکف میباشد .1. ایشان از سمت بهر دو مغازه به متراژ 35 متر و 15 ساخته و فقط 12 متر تجاری گرفته . 2 . و کل حیاط را به تصرف خود دراورده و 46 متر را بنا زده و با واحد خود یکی کرده و از باقی مانده حیاط هم به شخص استفاده میکند . و روی سقف کولر و تانکر گزاشته و برای خود رفت و امد میکند بنده هم گرفتم دورتا دور جای که ساخته رو حصار کشیدم چون از نظر امنیت واحد بنده مورد خطر قرار گرفته . طرف دست پیش گرفته رفته از من و پدرم بخاطر حصار دور بام شکایت کرده که نمیزارن من به پشت بام برم برای استفاده کردن . امروز صبح دادگاه داشتیم شعبه 103 کیفری شهر قدس . با تو ضیحاتی که دادم قاضی در جواب گفته 5روزه وقت دارید حصارو جمع کنید و اصلا به استفاده و تصرف مشاعات اشاره ای نکرد با انکه سند ملک را هم بهش نشان دادم . نکته دیگر پدر بنده 80 سال دارد و بیسواد .نمیدانم چه زمان و با چه بهانه از ایشان امضاء گرفتم اونم بابت 14متر که ایشان حق خودش رو واگزار کرده . وقتی که اعتراض میکردم اون برگه رو به من نشون میده که حقی ندارید . شما با این شرایط چه رای میدهید و راهنمایی میکنید ؟ الان بنده تقاضای تخریب خلاف کرده رادارم . بهترین و کوتاه ترین راه برای رسیدن به نتیجه چی میتونه باشه . ممنون از شما ?

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید جدا بابت تصرف مشاعات شکایت کنید

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. دادگاه کیفری در راستای شکایت مطرح شده ورود کرده و از آنجا که اقدام شما غیرقانونی بوده است شما را محکوم کرده است. دادگاه فقط هنگامی که به شکایت شما رسیدگی میکند که دادخواست داده باشید. با توجه به اینکه اقدام ایشان فاقد وصف کیفری است شما میتوانید در دادگاه حقوقی دادخواست بدهید. عنوان دادخواست شما میتواند ممانعت از حق باشد. زیرا طبق قانون تملک آپارتمان ها ، هیچ مالکی نمیتواند در مشاعات ساختمان تصرفی انجام دهد هرچند با رضایت سایر مالکین باشد. با این وصف حتی اگر رضایت پدر شما را داشته باشند باز هم شما میتوانید طرح دعوی کنید زیرا رجوع از اذن هر زمان امکانپذیر است و برای ایشان مالکیتی ایجاد نشده است. راهکارهای دیگری هم دارد.