مشاوره حقوقی رایگان - شارژ شهرک

ساکن شهرک در عباس آباد مازندران هستم که 18 قطعه زمین دارد ، تعدادی از ساکنین ، زمین مجاور ویلای خود را خریده و استخر ساخته اند ، بنابراین میبایست شارژ مربوط به 2 قطعه را پرداخت نمایند ، باتوجه به اینکه به علت تفاوت متراژ زمینها و ویلاهای موجود مبلغ شارژ بر اساس متراژ محاسبه میشد، اخیرا مالکینی که دو قطعه زمین را بصورت ویلا و استخر مجاور استفاده میکنند ، از پرداخت شارژ 2 قطعه رضایت ندارند و معترض هستند ، لطفا در این مورد راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

امید رضائی تبریزی

امید رضائی تبریزی :

استان :

باسلام،اظهارنامه براشون بفرستید و قضیه را بهش بگین البته مدارک خودتان را به وکیلی نشون دهید دقیقا راهنمایی فرمایند