مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله به دلیل برگشت چک ثمن معامله

ما زمینی داریم زراعی ما مبایعه نامه کردیم بخشی رو شهریور ماه فروختیم تحویل ملک در مبایعه نامه 10مهر بود چک برگشت خورد و طبق حق فسخ فروشنده حق فسخ یک طرفه بعداز 10 روز کاری رو داره ودر مبایعه نامه ذکر شده تحویل ملک همون 10مهرماه الان میخوایم بعد مهلت اضافه فسخ کنیم آیا میتونیم اینکارو کنیم؟ زمین کاربری زراعی داره وفاقد خونه یا عیانی در ملک میباشد.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
اگر در قرارداد شرط شده باشد امکان فسخ قرارداد وجود خواهد داشت
و شما باید ابتدا اظهارنامه برای خریدار ارسال نمایید
و بعد دادخواست فسخ قرارداد را اقامه نمایید