مشاوره حقوقی رایگان - برگشت چک ثمن معامله

سلام‌. من یک اپارتمان پیش خرید کردم که برای اون پنج چک دادم. متاسفانه چک چهارم من پاس نشد چون با صاحبخانه توافق زبانی کردیم که چند روز دیرتر پول را به حساب واریز نمایم ولی ایشان دو روز بعد چک را برگشت زدن. مشاور املاک در جریان این امر بود. در بیع نامه عنوان شده که عدم وصول چک ها حقی را برای فروشندگان برای زیر سوال بردن صحت معامله ایجاد نمیکند. اکنون بعد از گذشت دو ماه هنوز مبلغ در حساب است و صاحب خانه چک را پاس نمیکند. ما از طریق اظهارنامه درخواست مبنی بر این که او چک را پاس کند فرستادیم. سوال اینجاست که ایا حق فسخ دارد؟

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام
چنانچه حق فسخ برای این مورد در قرارداد پیش بینی نشده باشد خیر.

سارا دولت آباديان

سرکار خانم سارا دولت آباديان :

سلام باید دقیقا مبایعه نامه مطالعه شود تا مشخص سود حق فسخ با توجه به شرایط مندرج در قرارداد چه نحوی تعیین سده اما صرفا با اوصافی که ذکر کردید حق فسخ ندارد