مشاوره حقوقی رایگان - قطع خدمات ساختمان و آسانسور توسط مدیر

آپارتمان ما شامل 4 طبقه تک واحدی است. 2واحد مالک و 2 واحد مستاجر در ساختمان زندگی میکنند‌. آخرین واحد ساختمان که مالک است در پشت بام چادر زده و از برق ساختمان برای اسپیلت واحد خود و یک هیتر در پشت بام استفاده میکند و راهروهای منتهی به پشت بام را انباری کرده. واحد بعدی وسایل کار خود را در حیاط رها میکند و موتورش در پارکینگ روغن ریزی دارد. طبقه بعدی شارژ به مدت 6 ماه شارژ نداده. من به عنوان مدیر ساختمان در هر بار تماس با تک تک ساکنین مسائل را متذکر شدم اما هر کس از طرف مقابل انتظار دارد که صحیح رفتار کند که شاید خودش هم صحیح رفتار کند. به عنوان آخرین راه میخواستم بدونم که امکان داره موتور آب ساختمان یا آسانسور را قطع کرد تا به عنوان راه حلی جهت جمع کردن این افراد الزام به انجام نظافت و رعایت حقوق همسایه ها ازش استفاده کرد؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تصرف در مشاعات ساختمان باید با اجازه تمام مالکین باشد شما می توانید تقاضای رفع تصرف و مزاحمت علیه آنها بدهید
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری