مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت فاکتور از حساب شخص ثالث

سلام. بنده مقداری ارز داشتم به شخصی تو خیابون معامله کردم ایشون از حساب شخص ثالثی گویا پول به حسابم واریز کرد و ارز رو دریافت کرد بعد از چند روز اون شخص ثالث از من شکایت کرده که پول را به اشتباه به حسابم فرستاده و درخواست عودت داده است چطور ثابت کنم این وجه بخاطر فروش ارزی بوده که تحویل دادم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید از هر دو آنها به عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و اعلام کنید که از شما ارز خریداری کرده اند و با تبانی این ادعا را مطرح کرده اند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید با ارائه مستندات و دلایل و معرفی شهود ادعای خود را اثبات نمایید

شما باید شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست از شخصی که ارز به او تحویل داده‌اید از حساب ایشان پول به حساب شما واریز می‌شد شما می‌توانید ادعای خود را مطرح نمایید مدارک خود را ارائه دهید در اینجا شخص واریز کننده می‌بایست اثبات نماید که پول به چه صورت از حساب ایشان خارج شده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه کلاهبرداری را در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.