مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سهم الارث پدری از برادر

سلام خسته نباشید .یه شخصی وکالت میدهد به پسر بزرگتر خود که سرپرستی ملک هارو در دست بگیره. و پسر مخفیانه وکالت تام میگیره و انگشت و امضا میگیره از پدر و سند هارو بنام خودش میزنه و پدر بخاطر کهولت سن و ناراحتی از پسر که حق دیگر بچه هارو نمیده اعتراض میکنه ولی ب هخاطر کهولت سن و سهل انگاری شکایت نکرده و فوت میکنه مدتی بعد . حالا همه ملک دست این پسر است و این پسر سرطان میگیره و همه ملک هارو بنام همسرش میزنه و خودش مدتی بعد فوت میکنه . حالا برادر و خواهر این پسر سهم خودشون رو میخواهند ایا راهی است؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی مدارک بررسی و این موضوع به استناد مدارک،شهادت شهود و… اثبات گردد.