مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت مدیر ساختمان

ما در یک بلوک 24 واحدی زندگی میکنیم , فردی که مسئولیت امور مالی ساختمان را به عهده گرفته , کلیدهای ساختمان نظیر درب اصلی و پشت بام و انباری و غیره را نزد خود نگه میدارد , مشکل زمانی ایجاد شد که هنگام اسباب کشی دردسر زیادی درست میکند و حتی یک مستاجر که از شهرستان آمده بود را مجبور کرد شب کنار اثاثیه خود در محوطه بین بلوک ها تا صبح سر کنند و درب اصلی را باز نکرد و اجازه نداد آن بندگان خدا اسباب خود را به داخل منزل ببرن زیرا ایشون میگن 8 شب به بعد کسی نباید اسباب کشی کنه این نظر خود این شخص هست . دسترسی به مشاعات ساختمان را محدود کرده و از این طریق مزاحمت ایجاد میکند . در حالیکه محوطه بین بلوک ها فضای عمومی شهر محسوب میشود و هرکس میتواند هرجا ماشین خود را پارک نماید ایشان با تهدید و ارعاب و مزاحمت برای اهالی ساختمان شرایط نابه سامانی را ایجاد کرده و میخواهد اهالی بلوک مجبور کند هر جا که ایشان تعیین میکند هر واحد ماشین خود را پارک نمایید و هر وقت ساکنین هر جا مایل باشد ماشین خود را پارک نماید مزاحم اهالی ساختمان شده و مانع از آسایش اهالی شده بلوک شده . هر چی بهش میگیم نمیخوایم تو مسئولیتی تو ساختمان داشته باشی ولی ول نمیکنه . اهالی را به آسیب به اموالشان تهدید میکند. باید چیکار کرد و راه قانونی چگونه است . به ماشین من آسیب رسیده و با اینکه من به عنوان صاحب ملک همراه بقیه هزینه تهیه دوربین را دادم ولی نمیزاره فیلم دوربین را چک کنم تا ببینم چه کسی به ماشینم آسیب زده ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا می‌بایست شکواییه خود را ثبت نمایید سپس می‌توانید دستور برای بازدید فیلم بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه بفرمائید و نسبت به شکایت مزاحمت اقدام بنمائید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و با دستور قضایی فیلم دوربین را بگیرید.