مشاوره حقوقی رایگان - اقرار با اجبار توسط حراست

بنده دانشجوی 98 ام به اتهام شرب خمر اخراج شدم درحالیکه این قضیه اثبات قضایی نشده و از بنده هم تست گرفته نشده فقط با تهدید شکنجه روحی حراست یه امضا از بنده گرفت و خودش مدرک سازی کرد و موجب اخراج بنده توسط گزینش شده ایا دیوان شکایت کنم امیدی هست؟
میگن یه نفر گزارش داده در حالیکه اصلا این قضیه صحت نداره حق من داره ضایع میشه کسی هم نیست کمک کننده باشه

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
علی الاصول دیوان در خصوص مواردی که مطابق قانون ذکر گردیده صلاحیت رسیدگی را خواهد داشت و هر موضوعی را نمی توان در دیوان پیگیری کرد
این مساله را می توانید بدوا از طریق ریاست دانشگاه و یا دانشکده پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
یک تخلف آشکار بوقوع پیوسته است؛ چرا که همانطور که اشاره فرمودید بدون اثبات این مقوله از طریق مراجع قضایی و حتی بدون اقداماتی نظیر تست الکل، اقدام به اخراج شما نموده‌اند.
پیشنهاد می‌شود از طریق وزارت علوم این موضوع را به نحو حضوری پیگیری بفرمائید.