مشاوره حقوقی رایگان - تحت تکفل

سلام.من جدا شدم ویک فرزند دختر دارم تحت حضانت من است.مادرم بازنشسته آموزش پرورش هستن.آیا با وجود داشتن دخترم مادرم می‌تواند من را تحت تکفل خود قرار دهد.
یا باید هر دو نفر مان را تحت تکفل قرار دهد؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

میتواند شما را یا دخترتان را تحت تکفل قرار دهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هر دو نفر را میتواند تحت تکفل قرارداد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق بیمه وزارت اموزش وپرورش پیگیری گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر دوی شما را می‌توان تحت تکفل قرار دهند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مادر شما هر شخصی که مایل باشند می‌توانند تحت تکفل خود قرار دهند و لزومی ندارد که هم شما و هم دختر شما(با عنایت به اینکه دختر دارای پدر است) تحت تکفل خود قرار دهند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر خانم هستید فقط شما مگر پدر فرزند شما مرده باشد و هیچ اموال یا حقوقی نداشته باشد