مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی زندانی

سلام. ببخشید میخواستم بپرسم برای زندانیان قزلحصار هر قاضی ناظر به زندانی میتونه هر زمانی که خودش خواست با مرخصی زندانی موافقت کنه یا نه یک زمان مشخصی داره که میتونن بیان چون شوهرمن3 ماهه مرخصی نیومده میگم همه میگن 1ماه 1بارمیتونی بیای میگه قاضیه ما میگه هر 3ماه 1بار

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام،بستگی به نظر قاضی ناظر زندان و اجرای احکام داره

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست موضوع را از ناظر زندان و قاضی محترم اجرای احکام پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قاضی ناظر زندان و قاضی اجرای احکام در مورد هر زندانی با توجه به شرایط و وضعیت موجود، دستورات مختلفی را در خصوص مرخصی زندانیان صادر می‌کنند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به نوع جرم و میزان مجازات و سابقه جرایم وی و رفتار وی در زندان و همچنین تاهل وی و نظر قاضی دارد اما معمولا به سه مجرم سخت میگیرند مواد فروش و سارق و کلاهبردار سابقه دار، چون بیان بیرون در همان مدت مرخصی هم به جرم خود ادامه می دهند