مشاوره حقوقی رایگان - ماشین مزایده بخاطر مهریه پلاک رو خریدار تعویض پلاک کرده یا با پلاک من داره تردد میکنه

با سلام حدود 1 سال پیش بخاطر مهریه ماشینم توقیف شده و حدود چند ماهی میشه بهم خبر رسیده که ماشین مزایده گذاشته شده و یه شخصی خریداری کرده از کجا متوجه بشم پلاک خودرو من توسط خریدار در حال حاضر میخواستم بدونم چطوری میتونم متوجه بشم تعویض پلاک کرده یا نه چون تمام مدارک ماشین رو خودم دارم از برگ سبز خودرو تا بقیه مدارک ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما به پلیس راهور ‌مراجعه نمایید و در سیستم مشخص شده است
تعویض پلاک و انتقال سند رسمی بوسیله نامه دادگاه انجام خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به پلیس راهور مراجعه نمایید و استعلام بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید.