مشاوره حقوقی رایگان - بيمه بيكاری

سلام من ١٠ سال يه شركتي كار ميكردم قراردادي توي اين ١٠ سال نداشتم بيمه رو هم پولشو ميداد اختياري واريز ميكردم از ديروز بهم گفته نيا حقوق تا اخر سالمم داده و اينكه بيمه رو هم تا اخر سال پرداخت كرده ميخوام بدونم ميتونم اقدام كنم براي بيمه بيكاری

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله یکی از مدارک جهت بیمه بیکاری قرارداد یک سال آخر هست و ضمن اینکه قرارداد باید با نامه عدم نیاز و لیست بیمه همخوانی داشته باشد.اگر کارفرما به کارگر خود قرارداد ندهد، کارگر می تواند با رای هیأت حل اختلاف وزارت کار نسبت به بیمه بیکاری اقدام کند و در واقع همان رای نوعی مدرک برای دریافت بیمه بیکاری خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست گواهی عدم نیاز دریافت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با توجه به دریافت حقوق تا آخر سال باید صبر کنیدبعدا اقدام کنید