مشاوره حقوقی رایگان - بيمه بيكاری

سلام وقت شما بخير
ايا براي دريافت بيكاري حتما بايد اخراج شده باشيم ؟ بنده تو شرايطي هستم كه بوسيله همكار و مدير عاملم ازار روحي ميبينم و به شدت غيرقابل تحمل هست برام و ميخوام از بيمه بيكاري استفاده كنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر شخصی با رضایت خودش محل کار خود را ترک نماید مشمول بیمه بیکاری نمیشود البته اگر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اخراج خیر باید نامه عدم نیاز به شما داده شود و جهت مشکلاتتون می توانید شکایت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر اخراج بدون اراده شما باشد ویا اینکه نامه عدم.نیاز شما را صادر نمایند میتوانید از بیمه بیکاری استفاده نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ نامه عدم نیاز می توانید بیمه بیکاری بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر عدم نیاز اعلام نمایند می توانید از بیمه استفاده نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر ترک کار کرده باشید مشمول بیمه بیکاری نمیشوید.