مشاوره حقوقی رایگان - سلام، برای بار سوم برای من پیامک کشف حجاب اومده با موضوع

مالک محترم خودرو به شماره پلاک.......... با توجه به اینکه در خودروی شما در محیط عمومی به آدرس چهارباغ تاریخ 1402/08/04 ساعت 16:53 برای بار 3 نقض قوانین و مقررات کشور (کشف حجاب) صورت گرفته است، خودروی شما توقیف و همکاران ما در اسرع وقت، با شما تماس حاصل می نمایند.
الان 5 روز میگذره ولی تماس نگرفتن من باید چی کار کنم
ماشین چند روز توقیف میشه؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مالکین خودرویی که برای سومین بار پیامک کشف حجاب و کد پلیس امنیت اخلاقی برایشان ارسال می‌شود، توسط پلیس امنیت اخلاقی خودرویشان توقیف خواهد شد و باید منتظر تماس مأموران بمانند. مأموران پلیس در اولین فرصت با مالک خودرو تماس می‌گیرند و با مشورت خود فرد، خودرو در محل پارکینگ خودش با قفل چرخ هوشمند توقیف می‌شود یا اینکه به پارکینگ عمومی منتقل می‌شود. خودرو به‌مدت یک هفته در پارکینگ خواهد ماند و پس از آن مالک باید مراحل قانونی ترخیص خودرو را طی کند تا بتواند خودرو را از توقیف خارج کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق پلیس امنیت اخلاقی ‌ راهور پیگیری کنید و بعد از پرداخت جریمه و خلافی تقاضای ترخیص خودرو دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست منتظر بمانی تا با شما تماس گرفته شود