مشاوره حقوقی رایگان - هک گوشی

با سلام - تلگرام و اینستاگرام و جی میل و واتس آپ بنده توسط یکی از آشناهامون هک شده. طرف خودش ادعا میکنه که توی پلیس فتا آدم داره و به همین وسیله تونسته هک کنه و میگه که من هک کردم و هیچ کاری هم نمی تونی بکنی. سوال من این بود که آیا چنین چیزی امکان پذیر هست؟ و اگر امکان پذیره آیا امکان پیگیری دارم یا خیر؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اقدام به شکایت و طرح دعوی از ایشان نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق پلیس فتا درخواست خود را پیگیری کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
احتمالا ادعای این شخص دروغ است.
شما می توانید موضوع را پیگیری کنید و شکایت خود را تحت عنوان دسترسی غیر مجاز به اطلاعات در دفتر خدمات قضایی ثبت کنید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بله میتوانید شکایت کیفری ثبت پ پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله امکان شکایت هست از طریق پلیس فتا درخواست خود را پیگیری کنید یا به دفاتر خدمات قضایی مراجعه و شکایت خود را ثبت کنید