مشاوره حقوقی رایگان - تصادفی درتاریخ 1/12/1382و1محرم

با عرض سلام و ادب این جانب ... فرد فرزند ... ساکن روستای جزیره جنوبی به شماره شناسنامه23-که درتاریخ1/12/82که مصادف هست با یک محرم الحرام در جاده گناوه به طرف برازجان دچاره تصادف شدم خودم و یک نفر که پشت ترکم نشسته بود و یک موتور دیگر که دوستم بود جلوی من درحال رانندگی که بافاصلی تقریبا20 یا بیشتر داشت می رفتیم برازجان یک کامپریسی 10چرخ از جلو داشت می امد که یک مرتبه یک ماشین وانت یا سواری از کامپریسی سبقت گرفت که موتور جلوی من زد روی ترمز و موتورش قفل کرد و کشیده شد روی خط سفید کامپریسی هم که با سرعت بالا داشت می امد از کنار خط سفید با چرخ جلویش موتور و سرنشین موتور را کشید زیر چرخ و توی چرخ گیر کردند که راننده کامپریسی زد روی ترمز و عقب ماشین امد توی طرف من و راهم را کاملا بست من هم خوردم به عقب کامپریسی که راننده موتور اول درجا مرد سرش را پراند و من از ناحیه یک طرف ناقص هستم و نه دادگاه من را خواست و خدای تا الان که هست راننده ماشین از من سوالی کرده من که فقیر بودم و الان که بتر شده ام خلاصه ما را مقسر کردند که من داخل دست خودم ماشین امد به طرفم و زمانی که می خواستند بلندم کنند یک نفر که می شناسمش یعنی الان یادم امده که گفت به راننده ماشین ماشین را ببر کنار من داد زدم گفتم ماشین را تکان نده ولی بعد از من ماشین را برده بودند به طرف خودش و توی خاکی پلیس هم از همان جاکروکی را کشیده بود من نه دادگاهی شدم و نه خانواده راننده ازم سوالی کردند که با گدای و هرچی که خانم طلا و حتا چندتا مرغ محلی داشت فروخت و خرجه من کرد اگر خدای هست و کسی هست که بداد من برسه کمکم کنه شمارا به خدا یکی هم بداد من برسه حرف برای زدن زیاد هست و یه دونفر هم برای شاهدی هست یا علی

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، جهت تشکیل پرونده به کمیته امداد شهرستانتان مراجعه نمایید و از آنجا که مددجویان کمیته امداد از نظر حقوقی دارای برخی امتیازات هستند نسبت به اقامه دعوی جهت مطالبه دیه در دادسرا محل تصادف اقدام کنید.