مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مستاجر

ملکم در رهن بانک بوده که به علت تاخیر در پرداخت وام گیرنده، به نام بانک شده ولی مبالغ پرداخت شد و منتظر اقاله سند هستم البته نامه اقاله صادر نشده فقط شفاها اعلام شده که سند برگردانده میشود. ملک مورد نظر مستاجر دارد و 2ماه از تاریخ قراردادش گذشته و تخلیه نمیکند و به علت اینکه از موضوع رهن بانک مطلع است تا کنون اجاره ای پرداخت نکرده و مدعی است که کل ودیعه را میخواد و بدهی اجاره را کم نمیکند و قصد تخلیه ندارد خسارت روزانه در قراردادش نوشته ایم و به علت همین موضوع سند، فعلا نمیتوانم از وی شکایت نمایم تا سند بنامم برگردد مستاجر نیز از این موضوع سواستفاده میکند و نه اجاره میدهد و نه تخلیه میکند و تحت عنوان اینکه برای ملک هزینه کرده قصد اخاذی به علت داشتن نقطه ضعف از اینجانب را دارد. خواهش میکنم راهنمایی ام کنید که چه کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید فعلا به مستاجر اظهارنامه ارسال کنید و پیگیر کارهای بانک باشید بعد از رفع مشکل می توانید علیه مستاجر طرح دعوی کنید و تخلیه وی را بخواهید.
از طرفی می توانید بابت اجور معوق دا‌دخواست بدهید.

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

نگران اجور معوق نباشید و پیگیر امور سند باشید

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

ترهین ملک مورد اجاره ارتباطی به مستاجر ندارد وشما به استناد قرارداد اجاره وباانقضای مدت آن میتوانید درخواست تخلیه فوری بعلاوه اجرت المثل ایام تصرف وخسارات وارده رامطالبه نمایید البته باید وجه الرهانه را در زمان دادخواست به حساب دادگستری واریز نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد