مشاوره حقوقی رایگان - تاثیر رضایت شاکی در پرونده

باسلام
اینجانب به جرم جمع آوری تصاویر مستهجن و اشاعه فحشابه 7سال حبس و2سال تبعید محکوم شدم
اگررضایت بگیرم درحکمم تأثیر داره واگر دارد چقدر تأثیر داره
2شاکی داشتم که فقط یک جلسه بازپرسی امدندودیگرنیامدند و حتی آدرسی که دادن واقعی نبود

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام به نظر بهتر است به رای اعتراض داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
رضایت شاکی ‌موجب تخفیف مجازات خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جرم دارای جنبه عمومی است و رضایت شاکی میتواند در تخفیف مجازات موثر باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده اگر شامی خصوصی داشته باشید و شاکی رضایت دهد دادگاه می تواند در میزان مجازات تخفیف بدهد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نیار به داشتن وکیل دارید صرف رضایت کفایت نمی‌کند حکم سنگینی برای شما صادر شده است