مشاوره حقوقی رایگان - قسامه در اثبات ضرب و جرح

سلام در پرونده ضرب و جرح و تهدید و توهین خانوادگی بنده شاکی و شاهد بنده همسرم هستند گزارش پزشکی قانونی و 110 هم موجود هست از طرفی متهم ادعا کردند که ضرب و جرح توسط ایشان نبوده و بنده با همسرم تبانی کرده ام و دو شاهد دروغین (زن) تعرفه نموده اند بنده لایحه بابت جرح شهود دادم در جلسه رسیدگی قاضی به نتیجه نرسید و وقت برای جلسه قسامه داد و مستقیم به بنده گفت با شاهدم برای قسامه آماده باشم آیا از متهم هم درخواست قسامه میشود؟ از آنجایی که برای متهم و شهود ایشان قسم دروغ محل ایراد نیست آیا امکان دارد با قسم دروغ خودشان را تبرئه کنند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
قسامه شرایط خاصی دارد
شاکی میتواند اقامه قسامه نماید یا از متهم درخواست قسامه نماید
و

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورت اقامه قسامه از جانب شما جرم اثبات می شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما قسم نخورید میتوانید قسم خوردن را به متهم محول کنید و ایشان قسم بخوره تبرئه میشود