مشاوره حقوقی رایگان - قسامه در اثبات ضرب و جرح

سلام.وقت بخیر
خانم ف متهم شده به ضرب و جرح..که لوث تشخیص داده شده.جلسه رسیدگی..گفته شد با توجه به گواهی پزشکی و اتیان سوگند..شاکی سوگند یاد کرد..ولی متهم فقط اتهام رو قبول نکرد و تنها دلیل برا اثبات اینکه متهم نیست رو حضور مادرش اعلام کرد و شهادت مادر
حالا میخوام بدونم بعد ازین چی میشه
آیا دیگه جلسه رسیدگی هست،؟؟آیا متهم نباید قسم بخوره؟؟متهم خودش باید درخواست بده که من قسم میخورم؟؟

پاسخ ها :

قسامه در اثبات ضرب و جرح ضرب و جرح لوث در ضرب و جرح قسامه لوث