مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از برادر

سلام وقتتون بخیر، برادری دارم که بسیار عصبی و پرخاشگر هست و به نظر میاد که مواد مصرف میکنه و دائما در حال شکستن وسایل خانه و تهدید ما و اخاذی پول از پدر و مادرم هست. حتی امضای پدر و مادرم رو جعل میکنه و اموالشون رو اجاره میده و با پس ندادن پول آدمها، موجب شکایت و دردسر افراد از پدر و مادرم میشه که هیچ گناهی این وسط ندارن. ما به شدت ازش میترسیم و در یک خانه باهاش زندگی میکنیم و چون تمام اموالمون به ناحق و با زور دستشه، نمیتونیم جدا ازش زندگی کنیم اون هم جدا نمیشه. از کلانتری و پلیس و غیره هم ترسی نداره. ممنون میشم منو راهنمایی کنید که قانونی، چطور ازش جدا شیم و اموالمون رو پس بگیریم و از تهدیدهاش به دور باشیم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام هرکدام از اموال را باید بررسی کنید که چه اقدامی انجام داده و پدرو مادر باید چکارکنند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است اظهار نظر دقیق بتوان کرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به هر صورت باید از ایشان شکایت کنید تا موضوع مورد رسیدگی قضایی قرار گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
امکان اقامه شکایت توسط پدر شما وجود خواهد داشت