مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

سلام عرض ادب و احترام خدمت شما وکلای محترم:برای برای اثبات موضوع خیانت خوانده پرونده،و اعاده حیثیت آبروی،شرافت،غیرت،مردانگی خود به قانون پناه بردم،با هزار بدبختی هزینه پیش پرداخت وکیل را تهیه کردم و وکیل گرفتم،تمام اتفاق افتاده را برای وکیل تعریف کردم،((وکلای ملت نزدیک بیست ماه از تصادفی که با ماشین داشتم می‌گذرد،در این مدت که از ناحیه ستون فقرات کمر و پاهایم که درثانحه رانندگی اتفاق افتاد زمین گیر شده ام،و تا فبل این اتفاق همسر من با من زندگی می‌کرد وقتی این اتفاق افتاد یک شب به بهانه رفتن خانه مادرش رفت که رفت و هرچه داشتم و نداشتم را با خودش برد حتی دختر 8ساله ای که سخت به من وابسته بود را هم برده است و از آخرین بار که ریش سفیدان فامیل او را به خانه آوردند10ماه است که تنهایی تنها هستم کسی که قادر نیست یک غذا درست کن،یا لباس های خودم را بشوییم)) این مطالب را عرض کردم تا متوجه این موضوع بشوید که پس از گرفتن وکیل دوماه و نیم گذشت،روز برگزاری اولین جلسه دادگاه وکیل من نیامد،کسی که وکیل را برای من گرفته بود مدیر دفتر ثبت شکوائیه بود،همان روز پیش معرف رفتم که برادر خانم خود را دیدم پس از رفتن او پیش معرف رفتم که اول اقرار نمی‌کرد پس از سماجت من اقرار کرد برادر خانم شما به من پیشنهاد پول بالا داد و من قبول نکردم،بعد گفت وکیل اشتباه کرده اقدام قانونی علیه وکیل انجام نده من و تو وکیل از امروز با تو هستیم و جبران میکنیم،(من خودم هم هزینه گرفتن وکیل دیگری نداشتم، اما جلسه دوم فرا رسید، اما وکیل نیامد،متاسفانه تمام حرف های من را وکیل من به خانم من گفته بودند،و از زمین گیر شدنم تمام استفاده را کرد،به طوری که سه پرونده در شعبه کیفری جداگانه برای او ثبت کردم اما خانم من با خرید وکیل پایه یک دادگستری که او هم خانم بود حتی رای قضات را هم عوض کرد حتی وکیل دیگری گرفته و اقدام به طلاق یکطرفه کردند، چون تمام خیانت های بی شرمانه او برایم آشکار شد!!! (عنوان خیانت را در متن اين برنامه نتوانستم ذکر کنم چون شرمم می آید اگر از وکلای محترم کسی می‌تواند راه قانونی به من نشان بدهد لطفا هرچه زودتر به این شماره، منتظر تماس با پیام شما هستم ممنونم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید خودتان شکایت را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به دعاوی حقوقی و کیفری عدیده‌ای که در این مدت از سوی شما و از سوی خانم شما طرح شده است لازم است که شرایط و وضعیت هر پرونده مورد بررسی قرار گیرد تا راهنمایی دقیق کاربردی حقوقی به سمع و نظر شما برسد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم از آنجا که اقدامات حقوقی شما و نتیجه کاردقیقاً مشخص نمی‌باشد نمی‌توان اظهار نظر دقیقی کرد �صیه می‌کنم جهت جلوگیری از هدر رفتن وقت و هزینه خود از طریق سایت با وکلا در تماس باشید تا حداقل مشاوره مناسبی دریافت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت باید پرونده های جاری مطالعه تا امکان مشاوره دقیق وجود داشته باشد