مشاوره حقوقی رایگان - فرزند خواندگی

درود آقا من مجردو46 ساله هستم و میخواستم جوان 19 ساله افغانی که هیچ کسی را ندارد و بسیار به هم علاقه داریم را به فرزندخواندگی بگیرم درمورد امکان و مراحل واینکه میشود نهایتا دارای هویت ایرانی بشود وبه صورتی چون من قصد ازدواج ندارم ازمن ارث ببرد راهنمایی بفرمائید سپاس

پاسخ ها :

محمد مطهری

جناب آقای محمد مطهری :

اتباع خارجی تقریبا به هیچ وجه تابعیت ایرانی دریافت نخواهند کرد
مطهری وکیل دادگستری

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش مطروحه تکراری است و در گذشته به نحو دقیق پاسخگویی صورت گرفته است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است.
چنین امکانی وجود ندارد.