مشاوره حقوقی رایگان - خروج از کشور همسر نظامی

سلام و عرض ادب
همسرم نظامی هستن و تو ناجا کار میکنن
به من حق خروج از کشور بدون رضایت همسر رو دادن
میخوام برم مسافرت غیر زیارتی میخواستم بدونم من ممنوع الخروجم هستم یا نه؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از اداره گذرنامه استعلام ممنوع الخروجی بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق یگان خدمتی خود موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر از نظر ارگان خدمتی همسر خود شما اجازه خروج داشته باشید

و همسر شما اجازه خروج از کشور به شما بدهد اصولاً مشکلی نخواهید داشت

اما می‌توانید از طریق سامانه یا اداره گذرنامه نیز پیگیری نمایید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... از یک سو، منع خروج از کشور فقط ناظر بر خود شخص است و نه خانواده وی و از دیگر سو، مراتب از اداره گذرنامه قابل استعلام می باشد...