مشاوره حقوقی رایگان - قدرالسهم شهرداری تفکیک زمین

گاراژ قدیمی 750 متری با یک اتاق و سرویس بهداشتی قید شده در سند آیا شهرداری حق داره قدر السهم تفکیکی ازش بخواد ؟
ما که نمی‌خوایم تفکیک کنیم .
40سال سه هزار متر بوده که بین خواهر و برادرها تقسیم شده بود وسهم ما هزارو خورده ای بود .
حالا شهرداری نامه زده برای عقب نشینی که 750 متر برای ما میمونه.
گفته بجای 350که از دست میدید حق تفکیک ازتون نمی‌گیریم .

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر داخل طرح تعریض باشد ناچار به توافق با شهرداری هستید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
مطلقا قبول ننمایید
بهتر است به وکیل مراجعه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خیر قبول و توافق نکنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید در اینجا شروط قرارداد به قوت خود باقیست و می‌بایست مطابق آن عمل شود مبلغ عوارض ساختمان و سایر موارد را شهرداری تعیین می‌نماید هر کسی می‌بایست در قرارداد مطابق تعهدات خود عمل نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه اکید می‌شود که در این خصوص توافق نفرمائید.