مشاوره حقوقی رایگان - موارد استحباب وکالت

در صورت امکان توضیحی در باب موارد استحباب وکالت میخواستم . تشکر

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

استحباب وکالت بیش تر یک بحث فقهی است که مانند تمام مباحث فقهی در رابطه با هر موضوعی که استحباب وکالت در آن مطرح می شود باید به نظرات فقها مراجعه شود. ولی به طور کلی در برخی اوقات استفاده از وکیل استحباب دارد. مثلا از آن جا که صیغه محرمیت به زبان عربی خوانده می شود بهتر است که یک نفر که به این زبان آشناست صیغه را بخواند. این در حالی است که وکالت در جاری کردن صیغه عقد ازدواج اجباری نیست.