مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری مجدد پرونده امحا شده

با سلام و احترام
من هفده سال پیش بابت گرفتن طلبم به منزل بدهکار رفتم و او با چاقو به من حمله کرد و من راهی بیمارستان شدم. ازاوشکایت کردم و دیه من 35شتر شد که در آخرین جلسه داداگاه ، قاضی حکم اعسار داد.
من امسال برای پیگیری پرونده رفتم ، گفتند شکایت شما تصادف غیر عمد درج شده و پرونده بسته و امحا شد.
احتمالا اشنایی داشتند و این کار را برایشان انجام‌داده است. من همه ی حکم های صادره را دارم چون اون زمان دستی نوشته میشد ، سوال من از شما اینست که با وجود این شرایط ایا امکان پیگیری پرونده برایم هست ، میتوانم دوباره به جریان بیندازم و طلبم را بگیرم ???

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
پیگیری نمایید و باید دیه شما طبق قیمت روز پرداخت گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر مدارکی برای اثبات داشته باشید دیه قابل دریافت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه دادگاه موضوع را پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

امحا شدن پرونده به معنی گم شدن پرونده نیست پرونده های قضایی مخصوصا زمانی که سامانه ثنا وجود نداشته بعد از مدتی که پیگیری صورت نمیگرفته امحا می‌شده طبق شرایطی امکان درست کردن بدل پرونده وجود داردد