مشاوره حقوقی رایگان - انتقال وکالتی ملک

سلام عرض ادب ،ببخشید یه سوالی داشتم همسرم یک آپارتمان با وام مسکن تهیه کرد که اونجا سه دونگ بنام من زد و سه دونگ خودش رو وکالتی دوباره بنام من کرد چون سند در رهن بانک بود وکالتی زده خواستم بپرسم همسرم بعداً می‌تونه راحت ازم بگیره و برای محکم کاری باید چیکار کنم ممنونم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
طبق قانون داشتن وکالتنامه دلیل مالکیت وکیل نیست
شما باید قرارداد بیع یا صلح یا هبه تنظیم نمایید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
باید در کنار تنظیم وکالت نامه ، مبایعه نامه یا صلحنامه نیز تنظیم شود تا اثبات شود ملک به شما انتقال یافته است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان انتقال آن وجود دارد می‌بایست صلح نمایید

هادی منافزاده

جناب آقای هادی منافزاده :

با سلام بهترین روش انتقال سند رسمی هست با توجه به اوصاف اعلامی انتقال سهم مشاعی از طریق وکالت فروش اموال غیر منقول با تنظیم مبایعه نامه و امضای چند شهود توصیه می گردد

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

بایستی مبایعه نامه یا صلح یا هبه نیز تنظیم کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علاوه بر وکالت‌نامه می توانید مبایعه‌نامه نامه دستی نیز بنویسید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به متن و شرایط سند وکالتی دارد که باید خوانده شود

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. یک مبایعه نامه عادی نیز بین خود تنطیم نمایید.