مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از شوهر به دلیل عسر و حرج

الان به مدت 3 ساله که همسرم نه طلاق میده نه بر میگرداند. یه بار تمکین زد و من گفتم برمیگردمودادگاه بهش گفت بایدخانه بگیری ومهلت 1 هفته ای داد اماهمسرم هیچ اقدامی نکرد پارسال من درخواست تعیین تکلیف دادم امابازم هیچ اقدامی نکردامانفقه سروقت پرداخت میکنه ومهریه قسط بندی شده وپرداخت میکنه.
آیامن میتونم درخواست طلاق بدم ورای به نفع من اعلام بشه باهمین قسط بندی مهریه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تهیه منزل مستقل بدهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صرف قسط‌بندی مهریه دلیل بر عسر و حرج نیست و اگر منزل مشترک را تهیه نکرده‌اند شما می‌توانید دادخواست به خواسته الزام به تهیه منزل مستقل را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید‌.

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام طلاق از سمت زوجه نیاز به بررسی دقیق داره مشهد هستید درخدمتم 09155077604

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما ابتدا اظهارنامه برای زوج ارسال نمایید
و دادخواست الزام به تهیه منزل مستقل و در شأن زوجه مطرح نمایید
و سپس دادخواست طلاق با استناد به عسر و حرج زوجه و شروط مقرر در عقدنامه را اقامه نمایید
و ...

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

عدم تهیه مسکن از موارد عسر و حرج برای زن می‌باشد و می‌توانید با استناد به آن تقاضای طلاق نمایید

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

مطالبه مهریه از لحاظ قانونی نمی تواندموجب صدور حکمی مبنی بر الزام زوج به طلاق زوجه باشد طلاق به در خواست زوجه نیازمند اخراز موارد احصا شده در ماده 1130ق. م میباسد

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

با سلام . برای راهنمایی دقیق و جامع لطف بفرمایید تماس بگیرید .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادخواست طلاق با استناد به عسر و حرج زوجه دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید عسررو حرج خود را برای طلاق اثبات کنید