مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ارث مادری توسط پسر عمه ها از ما

سلام وقت بخیر. بعد از فوت پدرم ، پسر عمه ها ارث مادری خود را مطالبه می کنند. در حالیکه در زمان قدیم خانه و مقداری ملک به مادرشان داده شده است. باغی هم که داشتیم آنها صاحب بوده و کشت و کار می کردند هرچند برای پدرمان بوده است. حالا باتوجه به روستا بودن و نداشتن سند مانده ایم چکار کنیم . در این حین هم زمین ها دارند دارای سند می شوند و ما و آنها سرخود سر سند خوردن دارند هزینه می دهند هرچند همه می دانند ارث مادری را گرفتند ولی دست بردار نیستند از نظر قانونی چکار باید بکنیم.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما فرآیند به مالکیت درآوردن سهم‌الارث را شروع کنید و هر شخصی در این بین، ادعایی دارد بایستی ادعای خود را ثابت کند. البینه علی المدعی.
بنابراین با اخذ گواهی انحصار وراثت، دادخواست به خواسته‌های تحریر ترکه و تقسیم ترکه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادگاه تشخیص خواهد داد که سهم الارث مادرشان را پدرتان داده یانه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در صورت طرح دعوی در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ابتدا گواهی حصر وراثت اخذ کنید سپس تحریر ترکه و تقسیم