مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای در دیوان عالی کشور

درود. بنده بابت زنا و رابطه نامشروع از همسرم شکایت کردم ادله من در پرونده فیلم رابطه نامشروع ک دخول کامل صورت گرفته و من از گوشی همسرم برداشتم و عکس های دو نفره و سیزده صفحه اسکرین شات هست ک شماره خانم مشخص هست هر دو نفر هم اقرار کردن ک فیلم مربوط به خودشون هست اما گفتن که فیلم برای زمان قبل از ازدواج ما هست (درحالی که من چند سال بعد از ازدواج فیلم رو دیدم قبل اون فیلمی در گوشی همسرم نبود و تاریخ چت ها مشخص است ک برای چند ماه گذشته است)و گفتن ک صیغه هستن و صیغه محرمیت خودشون خوندن حالا رای دادگاه مبنی بر تبرعه شدنشون هست من می‌خوام اعتراض بزنم برای دیوان عالی بنظر شما بزرگواران امیدی برای پیروزی من در این پرونده هست یا خیر

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام ، پرونده های اینچنین نیاز به مطالعه و اطلاع از شرایط و کم و کیف پرونده دارد پیشنهاد میشود پیش از انقضای مهلت اعتراض از تخصص وکیل کمک بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ممکن است
نیاز به بررسی جزئیات موضوع است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی فرجام خواهی خ.د را ثبت کنید.
شعبه با توجه به محتویات پرونده اظهارنظر خواهد کرد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نتیجه قابل پیش‌بینی نیست با توجه به اقرار متهمین به رابطه قبل از ازدواج و زمانی که با یکدیگر صیغه بوده‌اند شما می‌توانید درخواست کارشناسی دهید تا تاریخ فیلم مشخص شود بنابراین در مهلت مقرر قانونی نسبت به فرجام‌خواهی و اشاره به این نکته اقدام بفرمائید.

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام . باید پرونده بررسی شود
مشهد هستید درخدمتم 09155077604

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر احراز شود که صیغه محرمیت بین این دو ایجاد شده است فاقد جنبه کیفری خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در مهلت قانونی فرجام خواهی را ثبت کنید.