مشاوره حقوقی رایگان - فوت کارفرما

سال 75 تا سال 82کارگر رفته شکایت کرده درآن زمان پدر ما کارفرما بوده والان رای دیوان به نفع کارفرما بابت 7سال حق بیمه صادر کرده و بیمه مبلغ 254میلیون تومان بدهی صادر کرده بابت حق بیمه آیا ما باید پرداخت کنیم.هیچ رهای از کم کردن تخفیف گرفتن نداره؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا پدر مسئولیت دارد نه فرزندان

اما با توجه به اینکه کارفرما فوت نموده است می‌بایست از اموال به جا مانده ایشان مطالبه گردد اگر اموالی وجود نداشته وراث مسئولیتی ندارند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طبق قانون ورثه فقط تا میزان ماترک مسئولیت پرداخت بدهی های مورث را دارند
و اگر مورث ماترک نداشته باشد ورثه مسئولیت نخواهند داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این میزان از بدهی، از ماترک متوفی برداشت خواهد شد و در صورتی که ماترکی از متوفی بر جای نمانده است وراث مسئولیتی در قبال پرداخت بدهی‌های متوفی نخواهند داشت.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر پدر شما اموالی داشته باشد، بعد از مرگ از ماترک قابل وصول است و اگر اموالی نباشد، وراث مسئولیت شخصی برای پرداخت بدهی ندارند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وراث تا میزان ماترک مسؤل پرداخت بدهی متوفی هستند نه بیش‌تر از آن....