مشاوره حقوقی رایگان - سرقت وسایل منزل

سلام. مادرمن یکسال هست که خانه را ترک کرده خانه وحیاط رو ازپدرم مدرک گرفته سند زده رفته حالا روسند شکایت داریم بماند.من پسر بزرگ خانوادام ودرحیاط پدرم وچسبیده به خانه پدرم خانه دارم شبی درنبود من وخانواده ام ماشینی وانت مزدا شبانه به حیاط ما آمده واز خانه پدرم اموال مثل تلویزیون وفرش وغیره با همدستی برادرمعتادم به سرقت برده من ازطریق تماس همسایه فهمیدم تا برسم منو تعقیب میکردن زنگ زدن وانت فرار کرده حالا من شکایت کردم صاحب وانت مزدا درآگاهی اعتراف کرده که من رفتم وسایل روبردم ولی به دروغ گفته که مادر من که خانه رو ترک کرده بامن راننده وانت اومده وباکمک پسرش وسایل رو زدم بردم حالا من فقط یه فیلم دروبیین مدار بسته دارم که فقط ماشین معلومه وحتی پلاکش معلوم نیست وشاهد هم ندارم چون نصف شب بوده حالا من دردادگاه میتوانم کاری بکنم یانه من بامادرم کاری ندارم من فقط با راننده کار دارم که چون حیاط ومحوطه من وپدرم یکی هستش ودرحیاطمون یکی ومشترکه چرا بدون اجازه نصف شب وارد حیاط شده مگه مملکت اینقدر بی قانون شده بعدش وسایل مال پدرم هستش پدرم زحمت کشیده حالا دادگاه ازمن مدرک خواهد خواست که مدرک بده که ماله پدرته یانه. بعدش این مادرم یکساله که رفته آیا مدرک داشت که وسایل مال خودشه باید ازطریق قانون برای بردن وسایلش اقدام میکرد یانه باید ازدادگاه نامه میگرفت توسط مامور میامد اموال اگه مدرک داشت میبرد یانه. منو لطفا راهنمایی کنید وبهم راه حل نشان بدهید. دست شما درد نکنه. درآخر میتوانم باشکایتی که ازراننده وحتی برادرم که کردم دردادگاه موفق بشم یانه. مادرم هم درعقد نامه چیزی اموالی قیدندارد. راستی اگه مادرم به دروغ یه خواهر ودوبرادرم رو شاهد بیاره که اموال رومن خریدم میتواند این کاررو بکند من ازمادرم شکایت نکردم فقط ازراننده وبرادرم. دست شما درد نکنه ممنون. خاک پاتون هستم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بستگی دارد
اگر مادر شما اثبات نماید که سند مالکیت خانه به اسم خود ایشان است و وسائل برده شده هم ، جهیزیه مادر شما بوده است جرم سرقت منتفی خواهد شد

بله چون سند مالکیت خانه به اسم مادر است شما و پدرتان باید به مرجع قضایی دلیل ارائه نمایید که وسایل خانه متعلق به پدر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این موضوع می‌بایست مورد بررسی قرار بگیرد اگر مادر بتواند اثبات کند که مالک خانه بوده و وسایلی که برده شده است برای مادر بوده و فاکتور دارد جرم سرقت منتفی خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست.
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین و محتویات پرونده اظهارنظر خواهد کرد.

.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نتیجه قابل پیش‌بینی نیست و بستگی به نظر قاضی رسیدگی کننده پرونده دارد.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

برای پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و مدارک است و مراجعه حضوری است

سید رحیم هاشمی

جناب آقای سید رحیم هاشمی :

سلام و درود بر شما کاربر گرامی. در خصوص سوال شما در قسمتی که خانه شما و پدرتان دارای یک درب ورودی می باشد می توانید از راننده وانت به جرم ورود به عنف شکایت نمایید البته اگر به زور وارد شده باشد. در خصوص اموال سرقت شده از خانه پدری اگر اموالی مال شما بوده یا شما در خانه پدر زندگی می کردید حق طرح شکایت دارید در غیر اینصورت خود پدرتان باید شکایت نماید و در خصوص شهادت دروغ برادر و خواهر توسط مادرتون امکان پذیر می باشد.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام چنانچه اموال متعلق به پدر شماست ایشان باید شکایت خود را مطرح نمایند، میتوانید با معرفی شهود و ارائه فاکتور خرید مالکیت لوازم را اثبات نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد