مشاوره حقوقی رایگان - تعمیر پشت بام مشاع

سلام مدت سه سال است از پشت بام آب به واحد بنده نشت میکند و اولین کارشناسی که خودم به مدیر ساختمان معرفی کردم اظهار نمودند که باید قسمتی از پشت بام که می تواند باعث خرابی شده باشد کنده شده و علت آشکار و سپس تعمیر گردد ولیکن بعلت سنگ فرش بودن بام همسایه ها با کندکاری مخالفت کردند و علیرغم مخالفت بنده با عایق کاری نانو متضرر یک هزینه مضاعف شدیم و آب دهی بام برطرف نگردید تا اینکه با نشتی آب به سقف اتاق آسانسور و سقف راه پشت بام تصمیم گرفتند پشت بام ایزوگام گردد با این کار مشکل دو قسمت از واحدم برطرف شد ولیکن قسمت اصلی که پذیرائی است همچنان هنگام بارندگی آب می دهد با توجه به این که مدت سه سال است بنده واحدم خالی مانده و نمی توانم اجاره دهم و در حال حاضر هم همسایه ها حاضر به مشارکت مساوی در تامین هزینه تعمیر پشت بام و سقف واحد بنده نیستند لطفاً بفرمائید تقسیم هزینه به چه نحوی است و تکلیفم با آنها در صورت عدم همکاری چیست؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، از طریق مدیر ساختمان پیگیری بفرمایید در صورت عدم همکاری الزام ایشان را بخواهید. هزینه به نسبت متراژ هر ساختمان مورد محاسبه خواهد بود