مشاوره حقوقی رایگان - گروکشی ابزار کار

سلام بنده برای تعمیرات بورد های الکترونیکی از سمت استادم به مجموعه استخر معرفی شدم. استخر در حال واگذاری بود و مالک قبلی با مالک جدید طی کرده بودن تا 40 روز هر مشکلی پیش اومد مالک قبلی هزینه تعمیر رو بپردازه. تو این حین بورد الکترونیکی سوخته که من رفتم برای تعمیراتش و تعمیر نشد و به کارفرما گفتیم کسی جز من یا استادم نمیتونه تعمیر کنه و باور نکرد و میخواست بده یکی دیگه تعمیر کنه و من گفتم مشکلی نداره و فردا پس فردا میام وسایل هامو میبرم و خورد به عید نوروز و اون 40 روز تموم شد با اینکه اون مهلت تموم شده بود مالک قبلی تا 10 روز بعدش قبول می‌کرد با هزینه خودش درسته کنه اما مالک جدید قبول نکرد. برای پس دادن ابزار های ما امروز فردا می‌کرد که دید کسی نمیتونه اون برد رو تعمیر کنه و مهلت 40 روز تموم شده حالا میگه باید بیای با هزینه خودت درست کنی تا وسایل های خودت و استادت رو پس بدم. حتی یک با اظهارنامه هم فرستادیم اما جوابی نگرفتیم باید چه راهی رو پیش برم که بتونم ابزار های خودم و استادم رو‌ پس بگیرم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست استرداد مال منقول بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر شخصی می‌بایست ادعای خود را در دادگاه محترم اثبات نماید شما می‌توانید دادخواست بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته استرداد مال منقول را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.