مشاوره حقوقی رایگان - گروکشی ابزار کار

طی یک قرارداد بیست میلیونی برای رنگکاری ساختمان ، کار رو شروع کردم
بعد از پنج روز کارفرما که هر روز نظرش تغییر میکرد گفت که کار رو تعطیل کنم
کار حدود هفتاد درصد پیشرفت فیزیکی داشته ولی هفت میلیون بیشتر نداده
الان پول هفتاد درصد رو نمیده و کل ابزار و وسایل رو هم پس نمیده
کلید خونه کارفرما دست من مونده ایا مشکلی بوجود نمیاد
چون اگر کسی قصد بد داشته باشه قطعا از روی کلید به راحتی میشه کپی کرد
الان برای پس گرفتن لوازمی که تنها سند حضورش در منزل کارفرما دوربین‌های ورودی ساختمون هست چه کاری میتونم انجام بدم
از راهنمایی شما سپاسگزارم

پاسخ ها :

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

دادخواست تامین دلیل در شورا مطرح کنید تا میزان کاری که تا بدین لحظه انجام داده اید کارشناسی شود سپس اگر کارفرما اجازه ادامه کار نداد اگر در قرارداد وجه التزامی تعیین کرده باشید میتوانید اجرت و وجه التزام را مطالبه کنید در غیر این صورت دادخواست مطالبه اجرت دهید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما باتوجه به قرارداد دادخواست مطالبه وجه واسترداد وسایل کاررا مطرح نماید قبل ان هم اظهارنامه براکارفرما بفرستید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بدوا دا‌دخواست تامین دلیل بدهید تا کارشناس میزان اجرت شما را تعیین کند سپس می توانید دادخواست بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اظهارنامه برای کارفرما بفرستید وسپس دادخواست مطالبه حق السعی قراردادی و استرداد وسایل را ارایه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما حتما کلید را پس دهید و در مورد میزان پیشرفت کار دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس کنید. و سپس درخصوص میزان مبلغ باقیمانده دادخ.است مطالبه وجه و استرداد ابزار و آلات کار دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست در این خصوص از ارگان مربوطه سوال فرمایید.