مشاوره حقوقی رایگان - حذف استثناء ثمنیه از سند ملک

ما ملکی رو خریداری کردیم همه وراث وکالت فروش دادن، ولی در مدارکاشون حصر
وراثت مادرشون نیست که دنبالش نرفتن
الان یک هشتم سند به نام مادرشونه مادرشونم چند سال قبل از معامله فوت شده
وراثم ادمای نرمالی نیستن بیان برا مادشون وکالت بدن واز یک هشتم مادرشون اطلاعی ندارن وتمام ثمن معامله رو گرفتن دنبال راه کار قانونی هستم ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما به عنوان ذینفع خود می‌توانید درخواست انحصر وراثت بدهید