مشاوره حقوقی رایگان - پس نگرفتن جنس

سلام به تمام وکلای عزیز من یک سوال داشتم میخواستم بدونم من یک دستبند نقره سفارش دادم ولی طبق عکسی که فرستادم براشون درست نکردن و درصد شباهتشون کمتر از 70 درصد هستش و ازم گرون هم گرفتن؛ اینکه قبول هم نمیکنن پس بگیرن و مبلغ رو برگردونن مگه نباید تا 7 روز پس از خرید مرجوعی وجود داشته باشه؟ من میتونم از دستش شکایت کنم ؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.
شما برای اثبات ادعای خود باید نمونه کار ارائه می دادید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله مطابق ماده 37قانون تجارت در هر معامله از راه دور مصرف‌کننده باید حداقل هفت روز کاری، وقت‌برای انصراف (حق انصراف) از قبول خود بدون تحمل جریمه و یا ارائه دلیل داشته باشد.‌ تنها هزینه تحمیلی بر مصرف‌کننده هزینه بازپس فرستادن کالا خواهد بود.