مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه تجدید نظر

سلام وقت بخیر. برادر من متاسفانه در شهرستان کارمند اداره تامین اجتماعی هستن و به جرم اختلاس سال 94 بدون حکم یکسال دستگیر شدن بعد از یکسال با ضمانت وثیقه با ارزش یک میلیارد و پانصد آزاد شد تا امسال که دادگاه تجدید نظر ایشون رو به ده سال زندان و پرداخت یک میلیارد و 400 محکوم کردن. از آنجایی که اختلاس به این معنی هست که مالی از دولت رو یا خودت یا به دیگری بدهی اختلاس هست برادر من هیچ مبلغی رو برای خودشان برنداشته و از مال دولت جهت هزینه های افرادی که توان مالی نداشتند پرداخت کنند استفاده کرده. متاسفانه برادرم به خاطر دستمزد های بالای وکلا نتوانست وکیل بگیرد. و الان تنها راه اعتراض به حکم دادگاه تجدید نظر و تنظیم درخواست برای دفاع از خودش در دیوان عالی است. با توجه به ممنوعیت اعمال تخفیف در جرایمی مثل اختلاس آیا این امید وجود داره که با اعتراض به داگاه تجدید نظر در حکم برادرم تخفیف داده شود. با توجه به حسن شهرت و سابقه ی برادرم که 15 سال کارمند تامین اجتماعی بودن بدون هیچ سابقه ی کیفری و از طرفی احساس ندامت و پشیمانی ایشان از کاری که انجام دادن آیا میتونه این موارد موثر باشه. و این که هیچ مالی از دولت وارد زندگی برادرم نشده است. از طرفی ایشان با سه فرزند و بدون هیچ درآمدی هستن و آیا رافت اسلامی شامل حالشان نمی شود.

پاسخ ها :

محمد هادی جعفرپور

جناب آقای محمد هادی جعفرپور :

درود مدارک و احکام صادره را به سایت دارالوکاله حق به نام بنده انتقال دهید تا براشون لایحه بنویسم