مشاوره حقوقی رایگان - دستور قضایی مبنی بر اخطار به خواهان جهت تودیع خسارت احتمالی

درود برشما لطف میکنید راهنماییم کنید بابت این دستور قضایی ک برام اومده بنده باید چ اقدامی انجام بدم متشکرم

دستور قضایی مبنی بر اخطار به خواهان جهت تودیع خسارت احتمالی به منظور صدور قرار تامین خواسته و تعیین وقت رسیدگی و ارسال نسخه ثانی دادخواست و ضمائم در تاریخ .... صادر گردید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام به دادگاه مراجعه ومبلغی را که دادگاه تعیین کرده به صندوق پرداخت کنید تا تامین خواسته صادرشود