مشاوره حقوقی رایگان - صدور قرار تامین خواسته

دو سال پیش یک رسید 120 میلیون تومانی به شخصی دادم که برای من پول تهیه کند ولی گفت موفق نشده ام و رسید رو به من نداد یک سال بعد دادخواست صدور قرار تامین خواسته داد ولی دادگاه به دلیل عدم پرداخت خسارات احتمالی از سوی خواهان قرار رد درخواست خواهان صادر کرد و پرونده بسته شد بعد از گذشت 17ماه مجدداً شکایت کرده و درخواست مطالبه وجه و مجدداً تقاضای صدور قرار تامین خواسته را داده است در صورتی که از من بابت رسید فوق طلبی ندارد و هیچ وجهی به من نداده است آیا میتوان به رای قبلی که از سوی شعبه دیگری در همان دادگاه که به دلیل عدم پرداخت خسارت احتمالی دادخواستش رد شده استناد کنم و تقاضای صدور حکم برائت کنم با توجه به این که هیچ پولی به من نداده است؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن رای خوانده شود تا با گفتگوی متقابل راهنمایی شوید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با استناد به رای قبلی خیر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

میتوان اما کافی نیست
مستند و مستدل از خویش دفاع کنید میتوانید وکیل اختیار کرده یا لایحه تخصصی تنظیم نمایید