مشاوره حقوقی رایگان - عمل به وصیت و قیم نامه

با سلام
برادر وپدر من فوت نموده اند اول سوالم این است که ولی وقیم فرزندان برادرم بعد از فوت جد پدری(پدربنده)چه کسی میباشد؟
دوم اینکه برادرم در وصیت نامه خود نوشته است که همسر وفرزندانش در خانه پدر بنده زندگی کنند ویا در نزدیکی ان خانه خریداری یا اجاره بنمایدوبه هیچ وجه جاهای دیگر مخصوص منزل مادر خودنرود ولی همسر برادرم به وصیت عمل نکرده وبه خانه مادرش برای سکونت رفته است حال سوال این است از طریق قانونی قابل پیگیری می باشد؟
وصی های برادرم نیز زنده هستند وبر این امر واقف وشاهد هستند.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
دادگاه قیم را تعیین خواهد کرد
خیر امکان الزام زوجه وجود نخواهد داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در مورد تعیین قیم، دادگاه نسبت به این امر اقدام خواهد کرد. در خصوص محل سکونت زوجه نیز بایستی گفت که طبق قانون زوجه را نمی‌توان مکلف به سکونت در مکان خاصی کرد.