مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به عنف

سلام پسری 19 ساله ب دختری 16 ساله تجاوز کرده داخل دستشویی از عقب و از دختر خانم بدون اطلاع ش فیلم گرفته و بعدا شات آن را داخل ایتا فرستاده که اگر دوباره نیای این فیلم ها رو واسه پدر و مادرت و اقوام میفرستم..و پدرو مادر دختر در جریان نیستن و دختر میگه اگر بفهمن وای ب حالم ...چطور شکایت کنه از این آقا پسر؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است موضوع را دوستانه حل و فصل کنید.
اگر واقعاً قصد تهدید داشت می توانید شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت شود که تجاوز به عنف بوده قابل شکایت است و مجازات سنگینی دارد