مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم کوچک

سلام وقت بخیر. اسم من مرضیه هست .بیست سالم هست میخواستم اسم رو تغییر بدم به دنیا،رویا،نگین به کدوم از این اسم ها درصد قبول کردنش در دادگاه بیشتر هست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی به ادله ارائه شده و لایحه شما داردکلا اسمی که مفهوم زیباتری داشته باشد همچنین اینکه شما را با چه اسمی در منزل( از کودکی) صدا میزنند و... امکان قبولش بیشتر است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به هر کدام که مایل باشید می‌توانید اقدام کنید. ابتدا از طریق اداره ثبت احوال اقدام کنید و اگر موافق نکردند از طریق دادگاه علیه اداره ثبت احوال اقامه دعوی کنید.

محمدعلی زارع

جناب آقای محمدعلی زارع :

درود بر شما این امکان برای شما مهیاست که نام خود را به هر کدام از این اسامی دلخواه تغییر دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
برای تغییر نام شما باید دلیل داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و
حتی المقدور با یک وکیل دادگستری همراه شوید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق ثبت احوال اقدام کنید حال شما یکی از اسامی را انتخاب کنید نتیجه قابل پیش بینی نیست

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما دادخواست خود را ارائه دهید قاضی تصمیم میگیرد اگر دلایل موجهی داشته باشید انشالله قبول میکنند

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
تفاوتی بین اسامی نیست و به نحوه ارائه ادله در دادگاه بستگی دارد.
برای تغییر نام، ابتدا در اداره ثبت احوال موضوع را پیگیری نمایید و در صورت عدم پذیرش، در دادگاه حقوقی دادخواست تغییر نام بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا به اداره ثبت مراجعه و در صورت عدم پذیرش دادخواست حقوقی تقدیم نمایید