مشاوره حقوقی رایگان - فوق العاده ویژه ، فوق العاده ایثارگری و ...

با سلام و احترام
بنده فرزند جانباز 25٪ و برادر شهید هستم دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری هستم
از سال 84 با وضعیت تامین نیرو (نیروی شرکتی) وارد شهرداری شدم
از سال 1390 به وضعیت قراردادی تبدیل شدم
و از سال 1397 به وضعیت رسمی درآمده ام
ولی حقوقم بسیار پایین است ولی مطمئنم که حق و حقوق کاملم را نمیدهند
مثلا دو آیتم فوق العاده ویژه و فوق العاده ایثارگری که میدانم شامل من میشود و نمیدهند
میخواستم شکایت کنم به دیوان ولی مواد قانونی این مزایایی که به من نمیدهند را نمیدانم
درخواستم این است که :
1- چه مزایای دیگری شامل من میشود.
2- و مبلغ این مزایا چقدر است.
هم ممنونم که عزیزی برام محسابه بفرماید
و هم اینکه حق الزحمه محاسبه حقوق و مزایای حقه ام و حقوق مزایای معوقه ام را پرداخت میکنم
فقط لطفا کسی به فریادم برسد
که در شهرداری چندین سال است که حق و حقوقم رو پایه مال میکنند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام سوال حقوقی نیست از ارگان مربوطه پیگیری کنید