مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری شهادت

باسلام و عرض خسته نباشید خدمت شما
پدر بنده سال 1400 با توجه به شرایط کاری و داشتن حکم ماموریت از یگان مربوطه و در حین اجرای ماموریت دچار تنگی نفس شده و در بیمارستان بستری شدند.
(پدر بنده‌ در دوران دفاع مقدس از ناحیه ریه شیمیایی بودند مدارک احرازش هم هست ).
پس از 15 روز فوت کردند .فوتشون بر اثر ایست قلبی بوده
اما یگان مربوطه فوت عادی برای پدرم زدند ، حالا ما با توجه به حکم ماموریت و مستندات ریه شیمیایی می توانیم برای شهادت پدرم اقدام کنیم ؟

پاسخ ها :

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام مدارک و مستندات قوی جهت اثبات داشته باشید