مشاوره حقوقی رایگان - هک اکانت فیس بوک

سلام جناب. خسته نباشید جناب من 10,روز بود روستا بودم مادر بزرگم فوت شده بود در واقع روستا بودم اونجا اینترنت ندارد وقتی مراسم تموم شد اومدم دیدم حساب فیس بوکم هک کردن و اکانتمو بردن ببین جناب بازی بنامه پابچی هست خرید فروش داره و اکانت منم گروه قیمت بود رو فیس بوک ثبت بود ترخدا یه راه حل بگین با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق دفتر الکترونیک خدمات قضایی شکایت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کرده و شکایت مربوطه را به ثبت برسانید تا این موضوع از طریق پلیس فتا و دادسرای ویژه جرایم رایانه‌ای تحت پیگرد قانونی قرار گیرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید.